0

سنگ فیروزه از نظر پیشوایان دین اسلام چه فضایل و خواصی دارد؟

سنگ فیروزه از نظر پیشوایان دین اسلام چه فضایل و خواصی دارد؟

فضایل و خواص سنگ فیروزه از نظر پیشوایان دین اسلام

نگاه به فیروزه چشم را تقویت می کند. گذاشتن فیروزه بر روی چاکرای گلو برای درمان گلو درد، تقویت تارهای صوتی و درمان بیماری های ریوی و تنفسی موثر می نماید.

فیروزه قلب را تقویت می کند و سعه صدر می دهد. این سنگ، افسردگی های روحی و روانی و همچنین ناراحتی های عصبی را درمان می کند و باعث آرامش می شود.

استفاده از انگشتر، گردنبند فیروزه و یا دستبند فیروزه برای دور کردن انرژی های منفی به ویژه چشم زخم و آثار آن بسیار مناسب است. این سنگ مانند عقیق، حرز بسیار مهمی در برابر حوادث و بلایا به شمار می رود و برای آسان شدن کارها و رونق در کسب و کار بسیار مفید می نماید.

همچنین گفته شده رنگ سنگ فیروزه هنگام بیماری صاحب این سنگ تغییر می کند و زمانی که حال او بهتر می شود رنگ آن به حالت اولیه بر می گردد.

فواید و خواص انگشتر فیروزه از نظر پیشوایان دین اسلام

فواید و خواص انگشتر فیروزه از نظر پیشوایان دین اسلام

  1. شادابی روح
  2. تقویت چشم
  3. سعه صدر (گشایش سینه)
  4. تقویت قلب
  5. تسهیل امور

امام صادق(ع) درباره این پنج فایده فرموده اند: «دوست دارم هر شخص مؤمن پنچ انگشتر در دست داشته باشد. عقیق، حدید صینی، یاقوت، درّ نجف و فیروزه که این خواص را دارد:

1- نگاه به سنگ فیروزه سبب نشاط و شادابی روح می شود

2- نگاه به فیروزه چشم را قوی می کند

3- دست کردن انگشتر فیروزه، سعه صدر و تحمل در برابر مشکلات می بخشد

4- سنگ فیروزه قلب را تقویت می کند و قوّت می بخشد

5- حاجت را بر آورده می سازد و کارها را آسان می کند»

6- دفع فقر

امام صادق(ع) می فرماید:«کسی که انگشتر فیروزه در دست کند، فقیر نمی شود و بی پول نمی ماند.»

7- یار و کمک در امور

«امیر مؤمنان(ع) چهار انگشتر در دست داشته اند که یکی از آن ها فیروزه بوده و حضرت آن را برای پیروزی در برابر مشکلات به دست می کرده اند.»

8- سبب بالا رفتن دعا و تسریع در اجابت آن

پیامبر اکر(ع) می فرمایند که همانا خداوند به من خطاب کرد:«ای پیامبر! همانا من حیا می کنم از این که بنده ای در دستش انگشتر فیروزه باشد و دستش را به دعا بلند کند و من دعای او را مستجاب نکنم و دست خالی برگردانم.»

سنگ فیروزه بسیار عظمت دارد و در عظمت و فضیلت آن همین بس، که اما رضا(ع) فرمودند:«اولین کوه هایی که اقرار به ولایت حضرت علی(ع) کردند، کوه های فیروزه، عقیق و یاقوت بوده است»

روزی مردی به خدمت اما کاظم(ع) رسید و در انگشت حضرت، انگشتر فیروزه ای دید. درحالی که آن مرد به انگشتر خیره شده بود، حضرت از او پرسیدند:«می دانی نام این انگشتر چیست؟» وی در پاسخ گفت:«فیروزه!» حضرت به او فرمود:«فیروزه، نام  آن در زبان فارسی است، لکن در زبان عربی به آن «ظفر» (پیروزی) می گویند»

زرسی برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *